Evidence na Principles of Ozizi Ịlọ Ụwa-Understanding n’Oge Gara Aga Lives


 Nkeji edemede site Walter Semkiw, MD si Ịmụ Mmadụ Ọzọ na Nlaghachi nke okpuru

Pịa na ihe oyiyi na-enlarge. Biko mara na nke a page eje ozi dị ka a translation template dị ka a kọwara Ozizi Ịlọ Ụwa Research Mission Nkwupụta .

Ọzọkwa review: ọganihu Ozizi Ịlọ Ụwa Research: A Tribute ka Ian Stevenson, MD

Site onwe nyochara ịlọ ụwa ikpe, nke na nchịkọta-enye ihe àmà nke ịlọ ụwa & ndụ mgbe a nwụsịrị, ndị na-esonụ ụkpụrụ na-hụrụ:

Physical oyiyi na Ozizi Ịlọ Ụwa ole

Ịlọ ụwa Physical oyiyiIhu ije, na udi ma na otosịrị iru nke iru, nwere ike ịbụ na-agbanwe agbanwe si ndụ ka ndụ. N’ihi na ndị mmadụ, ajị ihu, dị ka afu-ọnu na mustaches, nwere ike nọgidere na-enwe site na otu incarnation ọzọ. Physical àgwà, dị ka kpee na aka mmegharị, nwekwara ike ịbụ na-agbanwe agbanwe si ndụ ka ndụ.

Ian Stevenson, MD , bụ onye nwụrụ na 2007, bụ a ọrịa uche na Mahadum Virginia. N’ime ya ọrụ, Dr. Stevenson weere ma na-amụ ihe dị 2500 ikpe ndị metụtara ụmụ ndị spontaneously chetara ndụ gara aga na zuru ezu. Dr. Stevenson gaa Mpaghara nke nwa dịkọrọ ndụ na gara aga ndụ na ajụjụ ọnụ ndị àmà na-amata nkọwa nyere na ndị a gara aga-ndụ akaụntụ. Na banyere 1200 nke ndị a, ndị gara aga ndụ nke ụmụ ndị a nwere ike na-factually irè.

Abụọ bụ isi Ian Stevenson mgbe ndị na-amụ ihe karịrị otu oge uku afọ 20, nke na-egosi na ihu nwere ike ịnọgide na-ahụ site na otu ndụ ọzọ bụ ndị nke Suzanne Ghanem  na Daniel Jurdi .

Na-agbanwe agbanwe ihu gafee ndụ na-ahụ kwukwara na ndị ọzọ Ian Stevenson mgbe, nakwa dị ka ọtụtụ ihe ndị ọzọ onwe nyochara ịlọ ụwa ikpe

Dị ka ihe atụ, ndị dị ike ịlọ ụwa ikpe nke James Huston, Jr. | James Leininger , nakwa dị ka John B. Gordon | Jeff Keene ịlọ ụwa ikpe, na-n’ụzọ dị ịrịba ama na-egosi otú ihu pụrụ ịnọgide na-otu gafee incarnations.

Isi ụdị nwere ike na-agbanwe agbanwe si ndụ na ndụ, ọ bụ ezie na size nwere ike ịdị iche iche. Mmadụ pụrụ iji mkpụmkpụ ke otu ndụ na ogologo na-esonụ. Otu nwere ike ibu ibu ke kiet ke otu incarnation, ma ọ họọrọ ịnọgide na-enwe a ọzọ maka ibu ibu ọzọ.

The Soul si Energy Template ma ọ bụ Hologram

fetus200Olee otú ọdịdị ahụ ịnọgide na otu site na otu ndụ ọzọ? Azịza nke ajụjụ a bụ amaghi, ma m hypothesize na mkpụrụ obi oru ngo onye ike template ma ọ bụ hologramụ n’ime emepe nwa ebu n’afọ, nke anụ ahụ udi gburugburu.

The ụkpụrụ bụ yiri otú orthopedic dọkịta na-awa iji ọkụ ugbu a-enwe mmetụta ọkpụkpụ oké fractures. Nke a ume template bụghị nanị na-enyere aka ike ọdịdị ahụ, ma ọ na-ike-eji ibudata ọmụma na talent n’ime emepe ahụ na uche, nke nwere ike ịkọwa nwa prodigies.

Mkpụrụ ndụ ihe nketa-eme na-egwu a akụkụ na ọ na-egosi na mmekọrịta nke mkpụrụ obi na ume template na ihe nketa mkpụrụ ndụ na-arụpụta n’ime anya. Onye incarnates n’ime a dị iche iche agbụrụ ga-ahụ ndị na-na-agbanwe agbanwe na na agbụrụ, bụ ezie na otosịrị iru nke iru, ọkpụkpụ Ọdịdị, ka ga na-agbanwe agbanwe si otu incarnation ọzọ. Family resemblances-erukwa ruru ka mkpụrụ ndụ ihe nketa. Na nchikota, nke mkpụrụ obi ume template interacts agbụrụ na mkpụrụ ndụ ihe nketa na ihe na-emepụta otu ọdịdị.

Spirit Being ma ọ bụ Mọ Photos

mọ PhotoA mpempe na-egosi na-akwado ndị na ịdị adị nke onye ike ahu nke na yiri anụ ahụ nkịtị na-agụnye foto na o doro anya na mmụọ ahụ na-ejide n’elu ụgbọala abuana ke unọmọ. Na a foto ihu nke mmụọ bụ yiri ka ihu nke onye ahụ nwụrụ anwụ na-eto eto n’ime ụgbọ ala.

Ọzọkwa, ihu nke mmụọ a na-ejide na a nnọọ ike inwe na ọnụ na-emeghe, nke ga-ekwe omume n’ihi ozu ịnọgide na-enwe, dị ka onye ahụ nwụrụ anwụ nwata n’ime ụgbọ ala na-dakwasịrị na-atụ na n’ihu njem oche. Ke adianade do, ọ na-egosi na e nwere akụkụ n’akụkụ ije nke ihu na-ejide na foto. The ike ihu inwe na akụkụ n’akụkụ ngagharị rụrụ ụka megide foto ịbụ n’ihi nke a okpukpu abụọ ikpughe ma ọ bụ ndị ọzọ malfunction nke igwefoto.

Ịdị adị nke onye ike ma ọ bụ mmụọ, ahụ na-egosipụta anyị ọdịdị ahụ a na-akwado site na kwuru mere na ubi nke Remix Trans-Communication , nke spirit Nigeria ekwurịta okwu ka mmadụ site electronic ngwaọrụ, dị a telivishọn, telephones, etc ..

Mgbe spirit ebiela-ebute site ná oyiyi nke onwe ha site na mmụọ ha, ha na-hụrụ nwere mọ Photospirit ozu na yiri ha n’ụzọ dị mgbe ha dị ndụ.

Ịlọ ụwa, Ihu Atụmatụ & Mma

Na isiokwu nke mara mma, ọ na-egosi na ọ na-ọdịdị ihu ije nwere ike na-aghọta dị ka mma. The nghọta nke mara mma n’ụzọ dị ukwuu na-adabere na ihe ndị dị ka odidi na physique. Dị ka ihe atụ, a nwaanyị na onye incarnation nwere ike ogologo, na mkpa, nwere magburu onwe anụ ahụ, a zuru okè ọnụ ọchị ma a toned ahu. N’ihi ihe ndị a na mmetụta ha na ọdịdị ahụ ya, nwanyị a nwere ike ịghọ a ejiji ma ọ bụ ịma mma queen. Na ọzọ incarnation, otu nwaanyị, na yiri ihu ije, a ga-amụrụ na a Ntụ odidi, a gbasiri ike ahu na gbagọrọ agbagọ ezé. Nke a nwaanyị ga ugbu a ga-atụle nkịtị pụtara, site ekiri.

The-ekwu bụ na ọ bụla ihu ije nwere ike na-aghọta dị ka mara mma ma ọ bụ na-amaghị mma, dabere na ndị a variables. M kwere na anyị nwere ike ọzọ na-mara mma na ndị nkịtị, si ndụ ka ndụ, dabere na ihe ndị anyị na-amụta na a akpan akpan incarnation.

Change of Religion, mba, Race, Agbụrụ-ekpe na Gender na Ozizi Ịlọ Ụwa ole

A nnọọ mkpa a chọpụtara na ịlọ ụwa research bụ na ndị mmadụ nwere ike ịgbanwe okpukpe, mba, agbụrụ affiliation, agbụrụ na okike si otu ndụ ọzọ. Kasị agha na-dabere na iche iche na ndị a omenala nrịbama nke njirimara. Otu n’ime ndị kasị dị ike ịlọ ụwa ikpe na-egosi mgbanwe nke okpukpe, mba na agbụrụ affiliation site na otu incarnation ọzọ bụ:  Anne Frank | Barbro Karlen Ozizi Ịlọ Ụwa Ileba .

Anne Frank | Barbro Karlen n'Oge Gara Aga Life CaseAnne Frank na-akpagbu na nwụrụ n’ogige ịta ahụhụ dị ka onye Juu, mgbe Barbro a mụrụ n’ezinụlọ Ndị Kraịst na Sweden. Ọ bụrụ na ndị Nazi maara na onye mụọ Juu na otu ndụ na Christian ọzọ, mgbe ahụ Holocaust  nwere ike mgbe mere.

N’otu aka ahụ, mgbe ndị Juu ụmụ Izrel na-aghọta na ha nwere ike reincarnate dị ka Muslim Palestinians na Anglịkan, ndị Protestant nwere ike reincarnate dị ka ndị Katọlik, na Shiites maara na ha nwere ike ịlaghachi ka Sunnis, mgbe ahụ, ime ihe ike na iyi ọha egwu dabere na ndị a dị iche iche affiliations ga-mitigated.

Change nke Gender na Ozizi Ịlọ Ụwa ole na Insights na nwoke idina nwoke, Lesbianism, Transsexualism, Transgenderism & Gender Identity Disorders

Ke adianade do, ịlọ ụwa research na-egosi na ihe dị ka pasent 10 nke ikpe, a mkpụrụ obi na-agbanwe okike. Nke a na pasent kọrọ site Ian Stevenson, MD, na ya na usoro nke 1200 ịlọ ụwa ikpe nke ụmụ n’amaghi ndụ gara aga na a anya irè.

Nke a chọpụtara nwere ike na-enye anyị ghọta na ihe mere ụfọdụ ndị na-edina ụdị onwe ma ọ bụ nwere n’ịbụ nwoke okwu. Dị ka e kwuru, Ian Stevenson si ịlọ ụwa ọmụmụ na-egosi na mkpụrụ obi ịgbanwe okike ke nanị pasent 10 nke ikpe. Ọ bụrụ na a mkpụrụ obi na-agba nkịtị na-incarnating n’otu okike na mgbe nwere a dị ndụ dị ndị na-abụghị mmekọahụ, na mkpụrụ obi nwere ike ka a mata na aga, na mbụ okike. Nke a pụrụ iduga nwoke idina nwoke, transsexualism , transgender mbipụta na okike njirimara aghara .

Mkpa Ian Stevenson ikpe nke gosiri na mgbanwe nwoke na nwanyi na nwoke idina nwoke ma ọ bụ n’ịbụ nwoke mbipụta na-agụnye:

A nwoke Japanese Soldier Reincarnates ka a Woman na-aghọ a Lesbian

Chuey, a Boy, Drowns & Reincarnates ka a Girl, ma nwee nwoke Àgwà

semkiw-ịlọ ụwa-Vanderbilt-Peterson-gara aga-ndụ-Ọbụna ndị a ebe okike mgbanwe, ọdịdị ihu ije nwere ike ka na-anọgide na otu, ka gosiri na Louise Vanderbilt | Wayne Peterson na Charles Parkhurst | Penney Peirce ịlọ ụwa ikpe.

Na nchikota, ọtụtụ ndị na-enwe otu okike si otu ndụ ọzọ. Dị ka ndị dị otú ahụ, o yiri bụ na mkpụrụ obi nwere na-amasị oke ma ọ bụ nwanyị mma. Ndị na-innately oke agbasaghị reincarnate dị ka ụmụ nwoke. Ndị na-innately nwanyị na-ahọrọ ka ha laghachi a nwanyi ahu. Anyị niile na-ịgbanwee okike oge, na-amụta ihe ọ bụ dị ka na-a dị iche iche okike. Ọ bụ ezie na nke a ọ bụghị mgbe nile ime, ma ọ bụrụ na a mkpụrụ obi na-agbanwe okike, o kwere omume na nwoke idina nwoke ma ọ bụ nwoke na nwanyi ọrịa, dị ka transsexualism, nwere ike ime.

A gara aga ndụ ikpe ewepụtara na a dị iche iche ụzọ, site na-arụ ọrụ m na Kevin Ryerson, nke na-egosi otú okike mgbanwe pụrụ iduga okike njirimara mbipụta na-agụnye ihe banyere: nwa ọhụrụ Didrikson Zaharias | Bruce / Caitlyn Jenner

Ịlọ ụwa & àgwà

Àgwà na-egosi ịnọgide na-agbanwe agbanwe si ndụ ka ndụ. Otu ụzọ nke na-eru nso ndụ na ụzọ na ndị ọzọ na aghọta na ị na-anọgide na-agbanwe agbanwe. Ụfọdụ n’ime àgwà anyị na-nti na-anyị na-ebu ha na anyị ka anyị baara anyị uru. Ọzọ àgwà pụrụ ịbụ detrimental na nwere ike ime ka na-ata ahụhụ site na otu ndụ ọzọ. Ọ na-egosi na akụkụ nke anyị evolushọn bụ larịị ike ike tụrụ anyị àgwà.

Dị ka ihe atụ, tụlee a onye bụ nnọọ ike ike site na okike. A uru nke ịbụ ike ike na onye na-emezu uche mgbaru ọsọ. A na-adịghị mma akụkụ bụ na ndị ọzọ ndị mmadụ nwere ike na-afụ ụfụ site eme ihe ike ike obibia. The ihe mgbaru ọsọ eme ihe ike ike onye n’elu oge nke otu ndụ ma ọ bụ karịa ga-iji na-echebara mmetụta nke ndị ọzọ.

Ịlọ ụwa Birthmarks & ọjọọ si n’Oge Gara Aga Lives

Ian Stevenson ọrụ dị ukwuu na-amụ birthmarks na nwa ntụpọ nke pụtara ìhè n’ihu metụtara traumatic ọnyá na a tupu incarnation. Ka ihe atụ, ọ bụrụ na mmadụ nwụrụ nke a bullet ma ọ bụ mma ọnya na a gara aga incarnation, Stevenson kwuru na a akara omumu ma ọ bụ onya ga-apụta n’otu ebe na ozu na a ụdi ndụ. Ọ weere dị otú ahụ ikpe na ya buru ibu mpịakọta abụọ na-arụ ọrụ, Ozizi Ịlọ Ụwa na Biology: A Onyinye na etiology nke Birthmarks na nwa ntụpọ .

Anyị nwere ike iji anyị na echiche nke onye ike template akpata anụ ahụ nkịtị ịghọta usoro nke otú birthmarks nwere ike metụtara gara aga ndụ ọnyá. Ọ na-egosi na nke a ike template nwere ike na-emetụta anụ ahụ trauma. The traumatic akara na ike ahu na-ahụ kwuru na a ụdi incarnation na anụ ahụ nkịtị.

Ịlọ ụwa akọwa Child Prodigies & ebum pụta ụwa Talent

gauguinteekampsketch750N’ụzọ ime mmụọ na ndị nwere ọgụgụ isi, anyị yiri ka bulie ebe anyị hapụrụ. Anyị ike akwụ rụzuru na ime mmụọ, ọgụgụ isi na n’ise ihe na-edebe-ha a akụkụ nke anyị. Dị ka ndị dị otú ahụ, mgbalị na-aga n’ihu onwe anyị na-mgbe n’iyi ka anyị na-ewu anyị na-agbalịsi si ndụ ka ndụ. Child prodigies nwere ike kọwara ịlọ ụwa, dị ka mkpụrụ obi na-egosi na-enwe ike ibudata ọmụma na talent n’ime emepe anụ ahụ na uche.

Ihe atụ nke otú talent na echiche nwere ike ibudata site na mkpụrụ obi na-agụnye Paul Gauguin | Peter Teekamp ịlọ ụwa ikpe , dị ka Pita n’echeghị replicated osise mere ya gara aga incarnation ka Gauguin. The ịlọ ụwa ikpe nke John Elliotson | Norm Shealy egosi otú talent dị ka otu dọkịta nwere ike rụrụ n’elu si otu incarnation ọzọ.

Ọ bụ ezie na talent nwere ike na-abịa site n’aka onye ndụ ọzọ, ọzọ, ma ọ bụrụ na mkpụrụ obi kwesịrị iwepụta a dị iche iche ụzọ na a akpan akpan ndụ, talent nwere ike ga-egbochi.

Ezie na anyị yiri ka a yiri larịị nke ntozu okè ime mmụọ na ndị nwere ọgụgụ isi ọganihu gafee ndụ, anyị nwere ike ahia ogbenye ma ọgaranya, ma ama na-amaghị ama. Anyị na-ibe na a na-etinye na nke Chakwasa ihie. Ọnọdụ anyị ná ndụ yiri ka-ekpebisi ike site kama anyị kere gara aga ndụ, nakwa dị ka site na ihe mkpụrụ obi anyị ‘na echewo maka onwe anyị. Ma, e nwere ụkpụrụ dị ike mkpụrụ obi na-abịa azụ ka ndị dị ike mkpụrụ obi, oké nka abịa n’azụ dị ka oké nka na ndị mere onye na mmetụta na n’oge gara aga mee ya ọzọ ụdi ndụ.

gordonkeenepastlifereincarnation-semkiw45lỊlọ ụwa & Writing, Communication Style na Voice

Dị nnọọ ka àgwà anọgide na-agbanwe agbanwe si ndụ ka ndụ, a onye n’ụzọ nke okwu nwere ike ịbụ yiri site na otu ndụ ọzọ. N’ihe banyere John B. Gordon | Jeff Keene , a iwu asụsụ analysis rụrụ site a University of California, Berkeley, prọfesọ gosiri na ede Ọdịdị pụrụ ịnọgide na otu si otu incarnation ọzọ.

Ụfọdụ mgbanwe ede style, n’ezie, ga-hụrụ n’ihi dị iche iche omenala dị iche iche eras. Ma, consistencies na ụdịdị nke okwu na na ọdịnaya na-hụrụ. Dị nnọọ ka osise ekwe ka anyị na-ahụ otú otu eketie nwere ike ịbụ otu ihe ahụ site na ndụ ka ndụ, akụkọ ihe mere eme akwụkwọ, diaries na ndị ọzọ dị na akwụkwọ ekwe ka anyị mụọ ide style gafee incarnations.

Ọ ga-akpali mmasị ịhụ ma ọ bụrụ na àgwà nke olu-anọgide na-agbanwe agbanwe si otu incarnation ọzọ. N’ihe banyere Rosetta Pampanini | Charity Sunshine, opera na-abụ abụ bụ a ịrụ ọrụ ma na ndụ. E adị nke ga-ekwe ka anyị jiri olu na-abụ abụ style si otu incarnation ọzọ.

Xenoglossy: ịkwụsị Language & Preservation nke Personality n’ime Soul

Na bu ụzọ paragraf, ọ e kwuru na ihe nke ahụ, dị ka agwa àgwà, asụsụ odide style na talent pụrụ igosipụta site na otu ndụ ọzọ. More oké ihe atụ na-agụnye xenoglossy mgbe, ebe ndụ gara aga àgwà apụta emebibeghị na a dịkọrọ ndụ incarnation.

Parallel Lives-Split incarnationXenoglossy bụ ikike ịghọta a asụsụ mba ọzọ nke e mụtara na dịkọrọ ndụ ndụ. Na mgbakwunye na mgbake nke a asụsụ si a gara aga ndụ, na ụfọdụ xenoglossy ikpe, dum gara aga ndụ àgwà apụta na nnoo-ewe ihe karịrị aru nke dịkọrọ ndụ àgwà. Okwu ikpe ndị a na-egosi na mkpụrụ obi pụrụ idowe gara aga ndụ ndị mmadụ na-emebibeghị n’ime ya.

The xenoglossy bụrụ na nke Sharada | Uttara Huddar , nyochara site Ian Stevenson, MD, n’ụzọ dị ịrịba ama na-egosi ihe a onu. Yiri ọnọdụ na-agụnye xenoglossy ikpe nke  Jensen Jacoby | TE  na  Gretchen Gottlieb | Dolores Jay

Otu ụzọ image otú àgwà ẹnịm bụ ịhụ onwe anyị dị ka a afụ na bụ a miniature version of mkpụrụ obi anyị. Mgbe anyị bịara n’ụdị, anyị afụ na-kwupụtara si mkpụrụ obi anyị. Anyị afụ nwere mkpụrụ obi anyị si ume na àgwà. Mgbe anyị incarnation na dechara, mkpụrụ obi resorbs afụ na bụ anyị na retains anyị afụ n’ime onwe ya ruo mgbe ebighị ebi. Anyị bụ akụkụ nke mkpụrụ obi anyị, ma anyị na-ejigide anyị iche mepụtara n’oge ndụ anyị na Earth.

Na ikpe dị ka Sharada | Uttara Huddar ịlọ ụwa ikpe , ndị Sharada afụ, nke biri na mkpụrụ obi ebe ya incarnation biri, pụta si n’ime mkpụrụ obi iji gosi na ya onwe ya site Uttara, a mkpụrụ obi afụ na incarnated.

Ịlọ ụwa & Split incarnation ma ọ bụ Parallel Lives (aka Ejima Mkpụrụ Obi, Ejima ọkụ)

Gbasaa incarnation ma ọ bụ Parallel LivesN’adabereghị nyochara ịlọ ụwa ikpe, gụnyere ọtụtụ ndị na-amụ site Ian Stevenson, MD na Mahadum Virginia, na-egosi na a mkpụrụ obi ndụ ihe karịrị otu anụ ahụ nkịtị na oge. M okwu a onu “gbawara n’etiti incarnation.” M na-ezo aka n’ihe abụọ ndị mmadụ si na otu mkpụrụ obi, ndị na-incarnated n’otu oge, dị ka “gbawara.” A ịrịba ama na ihe ndị gbara ọkpụrụkpụ set nke ikpe na-egosi gbawara n’etiti incarnation abuana Penney Peirce . Ọzọ ikpe ndị metụtara gbawara n’etiti incarnation nwere ike-enyocha site na ịpị Ozizi Ịlọ Ụwa Research ikpe Atiya isiokwu, “Split incarnation.”

Olee otú kewaa incarnation, makwaara dị ka ukem ndụ, na-arụ ọrụ? Ọ bụ ezie na anyị na-amaghị n’ihi na n’aka, anyị nwere ike iche gbawara n’etiti incarnation dị ka yiri otú onye na-mirror bọl nwere ike kewaa a doo nke ìhè n’ime ọtụtụ ibé nke ìhè. N’otu aka ahụ, na mkpụrụ obi pụrụ oru ngo ihe karịrị otu nnukwu osisi nke ìhè, ma ọ bụ ihe karịrị otu ume template, n’ime anụ ahụ incarnation na a oge. Anyị nwekwara ike iche abụọ gbawara ka abụọ ogwe aka nke a mmadụ. Bụla na ogwe aka nwere ya dị iche iche na-adị, ma ot’odi, ogwe aka na-achịkwa onye ụbụrụ ma ọ bụ n’obi. Na gbawara n’etiti incarnation, anyị pụrụ ịhụ gbawara ka ejiji nke mkpụrụ obi.

The afụ ntụnyere eji n’elu ịkọwa otú mkpụrụ obi pụrụ idowe gara aga ndụ ndị mmadụ n’ime ya nwekwara ike-eji mma ighota gbawara n’etiti incarnation. Anyị nwere ike iche gbawara n’etiti incarnation dị ka ike nke mkpụrụ obi na-egosipụta ihe karịrị otu afụ nke onwe-ya, na oge, n’ime anụ ahụ incarnation.

Mmekọrịta ọhụrụ site na ịlọ ụwa, Soul Groups na Your Destiny ma ọ bụ Life Plan

Gara aga Life Relationships
Burmese Nwaanyị Reincarnate ka ejima

People apụta na-abịa n’ime ndụ na iche iche, dabere na-akọrọ kama na nke mmetụta uche Mgbakwụnye. Di na nwunye na-abịa azụ ọnụ na ezinụlọ ya dum nkeji nwere ike recur. Mgbe mmadụ reincarnates, ndị ọzọ so na onye karmic otu ga-enwe ugbu. Ka ihe atụ, na Penney Peirce ịlọ ụwa ikpe ahụ e hotara n’elu na ekele na-kewaa incarnation , Penney nwanne ya Alice Cary ndụ alọ ụwa dị ka nwanne ya nwaanyị na ya dịkọrọ ndụ ndụ. Ịmata òtù nke onye karmic otu ihe ọzọ dị mkpa criterion guzosie ike a gara aga-ndụ egwuregwu.

Ian Stevenson mere a dị nnọọ mkpa ejima ọmụmụ nke ndụ gara aga nke 31 tent nke ejima (62 ndị mmadụ) na-factually irè. Na 100 percent nke ndị a, ndị ejima nwere ịrịba gara aga ndụ mmekọrịta. The kasị ụdị gara aga ndụ mmekọrịta bụ na nke ụmụnne, sochiri enyi na enyi, ndị ọzọ mmekọrịta ezinụlọ, mgbe ahụ ịbụ na di na nwunye na n’oge gara aga incarnation.

Gara aga Life Mmekọrịta nke ejima

Ụmụnne: 35%

Friends: 29%

Ọzọ mmekọrịta ezinụlọ: 19%

Di na nwunye: 16%

Stevenson ejima ọmụmụ na-anọchi anya ike na-egosi na mkpụrụ obi na-eme atụmatụ ndụ ịhụ ndị ha hụrụ n’anya site n’ịlọ ụwa. Abụọ ikpe na-apụta n’ihe ọmụmụ a na-agụnye ndị ịlọ ụwa ikpe nke a set nke Burmese ejima , nke na-egosikwa na ahụ oyiyi site na otu incarnation ọzọ. Image edebere ndị a Burmese ejima, bụ ndị ụmụnna nwanyị na ha gara aga incarnations, na-nyere n’elu. Phyu alọ ụwa dị ka San na Saipai alọ ụwa dị ka ya ejima, Nyunt.

Olee otú anyị jikọọ na anyị karmic iche iche? Azịza ya, ọ na-egosi, bụ ebe nketa. Na-enyocha gara aga-ndụ mgbe, ọ na-hụrụ na anyị nile nwere a kara aka ma ọ bụ ndụ njegasi nke na-eweta anyị ka anyị na ndị anyị na-azọrọ na e nọkọọ.

Iji mma ịghọta otú aka na-arụ ọrụ, ka anyị jiri ntụnyere a njem. Chee echiche nke ndụ gị dị ka ihe akp ezumike na ị na-eme atụmatụ tupu. Ị na-ekpebi onye ị chọrọ ịhụ, ebe ị chọrọ ịga, na ihe na-eme ị ga-achọ isonye na.

Ị ahazi gị njegasi na ndị mmadụ na ị na-na rendezvous na. Ị, gị karmic enyi, na ndị a hụrụ n’anya niile na-ekweta na plan tupu ị na-amụ. Ozugbo ị na-abata ndụ, aka ana achi achi na ị izute gị karmic mkpụrụ obi otu.

UniversalTravel735finalThe ntọala maka karmic affiliations nwere ike anyị na ezinụlọ anyị, ọrụ ndụ na ntụrụndụ nchụso. Mwube ndị a na-nkebi nke anyị egwu si karmic nkiri nke ndụ anyị. Nke a ghara a ọhụrụ ìhè na Shakespeare ahịrịokwu, “All nke ndụ bụ ma a ogbo.”

Anyị izute dị iche iche karmic iche iche na iche iche ihe ná ndụ. Mgbe anyị na-enweta agụụ na-a ọrụ ọhụrụ, ịga a ọhụrụ obodo, ma ọ bụ weghara a ọhụrụ ntụrụndụ na-achụ, ọtụtụ ugboro na nke a bụ a akụkụ nke akara aka anyị na-egwuri si. New venues mee ka anyị na karmic iche iche mkpa ka anyị na.

Ịlọ ụwa Xenoglossy Case na Maara Ahụmahụ nke Ọnwụ, Site Isi Ahụmahụ, Remote ikiri, Wusawanye Soul nsụhọ, Split incarnation, a Mọ & Ịchụ a ndụ na-alọ ụwa na Otu Family

A ịrịba ama n’ezie ịlọ ụwa ikpe nyochara site Ian Stevenson na Francis Story agụnye a Thai mọnk na ọrụ ugbo, na-consciously nwetara ya ọnwụ na Olee banyere anyị taa na dere ihe autobiography banyere ya ịlọ ụwa akụkọ. Dị ka e kwuru n’elu aha, a gara aga ndụ ikpe bụ a ihe ngosi nke ụkpụrụ nke ịlọ ụwa, nke na-enye ohere anyị ka anyị ghọta ndụ gara aga na oké omimi. Iji mụtakwuo:

Gaa : Xenoglossy, Split incarnation, Ahụmahụ nke Ọnwụ na Otu Family Ozizi Ịlọ Ụwa Ileba nke nai Leng | Choate

Ịlọ ụwa & Free Will

Ọ bụrụ na ọ bụ eziokwu na anyị nwere a ndụ plan, onye ga-ajụ ma anyị nwere free uche. Ọ na-egosi na ọ bụ ezie na anyị niile nwere a gaghị agara njegasi na anyị na-agba mbọ iji na-asọpụrụ, anyị nwere free uche na ihe anyị na-eme na-aga. N’ezie, ibu na mmadụ evolushọn ike ime enweghị free uche. Ụfọdụ ndị nwere ike a ọzọ ahaziri njegasi na-egbochi diversionary treks, ebe ndị ọzọ nwere ike a obere ahaziri game plan. Ọ bụla, anyị nweere onwe anyị ka anyị na kara ụzọ.

Ịlọ ụwa & deja vu

Karmic iche iche na-enye nghọta banyere deja vu ahụmahụ. Ọ bụrụ na anyị na-ezute elu na ndị anyị mara na ndụ gara aga, ọ bụghị ihe ijuanya na anyị nwere a ebua ude mgbe anyị na-ezute. Ebe ọ bụ na ndị mmadụ nwere na-agbanwe agbanwe ihe nakawa etu esi nke omume, anyị nwere ike na-aghọta àgwà na idiosyncratic Jeremaya mere mgbe ọnọdụ lọghachiri. N’ikpeazụ, deja vu nwere ike ime ma ọ bụrụ na anyị na-aghọta ihe omume a na bụ akụkụ nke anyị na njegasi. Anyị pụrụ ịmata nke a ụzọ akara tinyere anyị buru ụzọ ụzọ.

Ịlọ ụwa & Ime

Ọ bụrụ na ịlọ ụwa a na-anabata, ite ime nwere ike anya na a dị iche iche, dị ka ịlọ ụwa research na-egosi na mkpụrụ obi dị adị tupu a tụrụ ime, kama e kere n’oge a tụụrụ ime ya.

Ime ka wepu ohere a mkpụrụ obi bịara n’ụdị n’ime otu ezinụlọ, ọ bụ ezie na mkpụrụ obi nwere ike ịhụ ndị ahụ ezinụlọ site ọzọ n’aka, dị ka ịlọ ụwa n’ime na ezinụlọ na a gasịrị oge ma ọ bụ incarnation n’ime ezinụlọ obi nso.

An-akpali nnọọ mmasị bụrụ na akọ na nke nke ete ime bụ Ian Stevenson ịlọ ụwa ikpe nke Pertti Haikio | Samuel Helander . Mgbe ọ nwụrụ mgbe ọ dị afọ iri na ise, Pertti ike kpọtụrụ ya ndụ nwanne, Marja, telepathically na ndị mmụọ na. Marja dị ime na e na-eche echiche na-enwe ite ime. Na ndị mmụọ na, Pertti gwara ya agaghị ete ime, dị ka ọ chọrọ reincarnate ya. N’ihi ya, Marja iso ime na ọ na-egosi na Pertti n’ezie bụ ejikere ịlọ ụwa dị nwa ya nwoke Samuel.

Of mmasị, na Felix Fresnel | Christophe Albrecht ịlọ ụwa ikpe, ozi a na-nyere na-egosi na mkpụrụ obi na-miri mmasị ka nwa ebu n’afọ na banyere ọnwa 3 nke afọ ime.

Spirit Being ma ọ bụ mmụọ Guide banyere ịzụ na Ozizi Ịlọ Ụwa ole

Robert Snow gara aga ndụ nlaghachi azụ reincarnatoin ikpeNa ọtụtụ onwe ewepụtara ịlọ ụwa ikpe, tinyere ikpe nyochara site Ian Stevenson, MD, mmụọ ndisịn idem a hụrụ guzosie ike ma ọ bụ idozi ịlọ ụwa ikpe. The ịlọ ụwa ikpe nke John B. Gordon | Jeff Keene , John Elliotson | Norm Shealy na Carroll Beckwith | Robert Snow na-esetịpụ ezi ihe nlereanya.

Ian Stevenson kọrọ na “ezikwa nrọ” mgbe mgbe ime na ịlọ ụwa ikpe, ebe a mkpụrụ obi ọkwa ma ọ bụ na-ebu amụma ya na-abịa incarnation na nrọ, ekekpepde ka ndị ga-abụ enyi ma ọ bụ ezinụlọ nke mkpụrụ obi na ya na-esote incarnation. N’eziokwu, ezikwa nrọ hụrụ pasent 22 nke Stevenson si dị 1200 irè nwata gara aga ndụ na ebe nchekwa ikpe. Ekwusa na nrọ na-agba akaebe na mkpụrụ obi na-eme atụmatụ ndụ.

Ihe atụ ọzọ nke a mkpụrụ obi na-eme atụmatụ ya na-esote incarnation agụnye ịlọ ụwa ikpe nke James Huston, Jr. | James Leininger . Na nke a, James Leininger dị ka a obere nwa kọọrọ nne na nna ya na ya na-ekiri ka ha na tupu a mụọ ya. Little James gwara Bruce na Andrea, nne na nna ya, na hụrụ ha na pink hotel na Hawaii na kpebisiri ike na ha ga-adị mma nne na nna. Bruce na Andrea n’ezie nọ na pink Royal Hawaiian hotel ọtụtụ ọnwa tupu James e tụụrụ ime. Ọ dịghị onye gwara obere James banyere nne na nna ya nọrọ na Hawaii tupu a mụọ ya.

Ịlọ ụwa, Synchronistic Ihe na ncheta ebibi

Ọzọ mma na a hụrụ na gara aga-ndụ research bụ na synchronistic ihe na akara na-hụrụ na dịkọrọ ndụ ugboro nke yiri ka sikwuo gara aga ndụ njikọ. Ọ na-egosi na mmụọ Nigeria nwere ike ikwurịta okwu ụmụ mmadụ site orchestrating dị otú ahụ ihe atụ ihe. Ọ bụ ezie na ike ubiere-apụghị dabeere dị otú ahụ synchronistic ihe, ha yiri ka ime na ịlọ ụwa ikpe.

gordon-keene-ịlọ ụwa-gara aga-ndụ-semkiw-Eserese na okpu agha nnukwu imageMma Specific Geographic ọnọdụ & Geographic Memory na Ozizi Ịlọ Ụwa ole

Ndị mmadụ n’otu n’otu na-dọtara ala ntọala nke ndụ gara aga. Na ọtụtụ mgbe, ndị mmadụ na-hụrụ adaba na ebe ha dịrị ndụ tupu. Ndị mmadụ n’otu n’otu wee biri ebe ndị a ma ọ bụ gaa ochie haunts ezumike. Mgbe ụfọdụ, ọ na-egosi na mkpụrụ obi bụ nanị nostalgic maka maara ntọala.

N’ọnọdụ ndị ọzọ, na mkpụrụ obi nwere ike iduzi mmadụ ka a kpọmkwem ebe na-akpalite a ncheta nke gara aga ndụ ma ọ bụ na ikwado a ime mmụọ edemede. The ikpe nke Robert Snow na Jeffrey Keene egosi otú nduzi obodo ebe nwere ike ime ka e kpughere banyere ndụ gara aga.

Ke adianade do, mgbe ndị mmadụ na-abata na gara aga ndụ na ọnọdụ, na-echeta nke otú chọta kpọmkwem ebe, dị ka gara aga ndụ obibi nwere ike kpaliri. Ka ihe atụ, na Anne Frank | Barbro Karlen ikpe , na afọ iri, Barbro aka ya eduru nne na nna ya si na ha hotel na Anne Frank House enweghị ntụziaka, n’agbanyeghị na ọ na-enwebeghị na Amsterdam n’ihu.

Ndụ gara aga & gara aga Life nlaghachi azụ

Echeta nke ndụ gara aga nwere ike inwe mmetụta dị ukwuu na onye enwetela ha. Ikike icheta nwere ike ime spontaneously ma ọ bụ site n’oge gara aga-ndụ regressions. Na a gara aga ndụ nlaghachi azụ, a therapist eduzi a onye n’ime a ala nke oké ntụrụndụ. Isiokwu a gbakwara-aga azụ na oge ruo mgbe mbụ ndụ na-nwetara ma ọ bụ na-echeta.

Ndụ gara aga Ewepụtara site regressions nke na-egosi ezi ihe na-hụrụ na Carroll Beckwith | Robert Snow ịlọ ụwa ikpe , nakwa dị ka ndị gbara ọkpụrụkpụ xenglossy ikpe nke  Gretchen Gottlieb | Dolores Jay  na Jenson Jacoby | TE , nke e nyochara site Ian Stevenson, MD.

Mkpebi na Ozizi Ịlọ Ụwa & Understanding n’Oge Gara Aga Lives

Na nchikota, si ndụ ka ndụ, ndị mmadụ n’otu n’otu yiri ka nwere otu ihu, àgwà, talent na ọbụna asụsụ odide style. Otu ụzọ na-eche banyere ịlọ ụwa bụ iji na-egosipụta na usoro nke na-aga ụra n’abalị na aza elu-ututu.

Dị nnọọ ka anyị na-eteta ke usenubọk si ụra dị ka otu onye na anyị abalị tupu, na-eche nke ọnwụ na ịlọ ụwa na a yiri nke ahụ. Anyị anwụ na-eteta na a ọzọ dị ndụ dị otu onye. N’ụzọ dị iche na aza elu n’ụra, na ịlọ ụwa, anyị a na-adịghị echeta ndị anyị bụ abalị tupu. 

Ọzọkwa, na ịlọ ụwa, otu onye nwere ike na-eteta na a dị iche iche mba na na a na ezinụlọ ya na a dị iche iche agbụrụ na nke okpukpe karịa tupu. Anyị nwekwara ike na-eteta na a dị iche iche okike na agbụrụ. A ihe na ohere na e nyere anyị mmetụta n’ụzọ nke ndụ anyị. 

Dị ka e kwuru n’elu, na-egosi ịlọ ụwa na-egosi na mkpụrụ obi na-eme atụmatụ ndụ, gụnyere ndị ezinụlọ na ha na-amụ. Dị ka ndị dị otú ahụ, mgbanwe nke mba, okpukpe, agbụrụ, okike ma ọ bụ agbụrụ affliiation bụ mkpebi, mere aka ahụmahụ na uto nke mkpụrụ obi. N’ozuzu, ọ na-egosi na ibu, evolushọn nke mkpụrụ obi, na-adị mgbe anyị dị ndụ dị ka mmadụ, ruo mgbe anyị ruru n’ókè mgbe anyị agụsị akwụkwọ na anyị Earth na ụlọ akwụkwọ na pụrụ ịgbaso mmepe na spirit ụgbọ elu. 

The chọpụtara na okpukpe, mba, agbụrụ na agbụrụ affiliation nwere ike ịgbanwe site na otu incarnation ọzọ dị ezigbo mkpa si a societal ele ihe anya. Dị ka ọtụtụ agha na-dabere na iche iche na ndị a omenala nrịbama nke njirimara, ihe àmà nke ịlọ ụwa nwere ike inyere ike a ọzọ udo n’ụwa, dị ka anyị na-aghọta na anyị niile n’ezie eluigwe na ala mkpụrụ obi. Mgbe anyị na-ahụ onwe anyị dị ka eluigwe na ala mkpụrụ obi, mgbe anyị na-aghọta na anyị niile ụmụnna nwoke na ụmụnna nwanyị ndị na-evolving ọnụ site ndụ na Earth, nanị mgbe ahụ ga e n’ezie-enwe udo na Earth.

Ịlọ ụwa Research Home

Ịlọ ụwa Research Case Categories