Τα στοιχεία και Αρχές της Μετενσάρκωσης-Κατανόηση προηγούμενες ζωές


Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η σελίδα χρησιμεύει ως πρότυπο μετάφρασης, όπως περιγράφεται στη Δήλωση Μετενσάρκωση αποστολής Έρευνας .

Επίσης αναθεώρηση: Εξελίξεις στην Μετενσάρκωση Έρευνα: Αφιέρωμα στον Ian Stevenson, MD

Από ανεξάρτητα ερευνηθεί περιπτώσεις μετενσάρκωσης, τα οποία συνολικώς παρέχουν απόδειξη της μετενσάρκωσης & ζωή μετά το θάνατο, οι ακόλουθες αρχές που παρατηρήθηκαν:

Φυσική ομοιότητα στην Μετενσάρκωση υποθέσεις

Μετενσάρκωση φυσική ομοιότητααρχιτεκτονική προσώπου, το σχήμα και τις αναλογίες του προσώπου, μπορούν να είναι συνεπείς από ζωή σε ζωή. Για τους άνδρες, τα μαλλιά του προσώπου, όπως γένια και μουστάκια, μπορεί να διατηρηθεί από τη μια ενσάρκωση στην άλλη. Η σωματική συνήθειες, όπως οι στάσεις και χειρονομίες, μπορεί επίσης να είναι συνεπής από ζωή σε ζωή.

Ο Ian Stevenson, MD , ο οποίος πέθανε το 2007, ήταν ένας ψυχίατρος στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Δρ Stevenson καταρτίζονται και μελέτησε περίπου 2.500 υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά που αυθόρμητα θυμόμαστε τις προηγούμενες ζωές λεπτομερώς. Ο Δρ Stevenson ταξίδεψε στις σκηνές της σύγχρονης και της προηγούμενης ζωής του παιδιού να πάρει συνέντευξη από τους μάρτυρες να αξιολογήσει τα στοιχεία που παρέχονται σε αυτούς τους λογαριασμούς προηγούμενων ζωών. Σε περίπου 1.200 από αυτές τις περιπτώσεις, οι προηγούμενες ζωές αυτών των παιδιών θα μπορούσε να επικυρωθεί των πραγμάτων.

Δύο περιπτώσεις κλειδί Ian Stevenson που μελετήθηκαν κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που υπερβαίνει τα 20 χρόνια, τα οποία δείχνουν ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορεί να παραμείνει το ίδιο από τη μία ζωή στην άλλη είναι αυτές των Suzanne Ghanem  και Daniel Jurdi .

Συνεπής χαρακτηριστικά του προσώπου σε όλη τη διάρκεια της ζωής παρατηρούνται επίσης και σε άλλες περιπτώσεις Ian Stevenson, καθώς και σε πολλές άλλες ανεξάρτητες έρευνες περιπτώσεις μετενσάρκωσης

Για παράδειγμα, η ισχυρή περίπτωση μετενσάρκωση του James Huston, Jr. | James Leininger , καθώς και η John B. Gordon | Jeff Keene περίπτωση μετενσάρκωσης, επίσης, δείχνουν δραματικά τον τρόπο χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να παραμένουν οι ίδιες σε όλη ενσαρκώσεις.

τύπους σώματος μπορεί να είναι συνεπής από ζωή σε ζωή, αν και το μέγεθος μπορεί να ποικίλει. Ένα άτομο μπορεί να είναι μικρή σε μια διάρκεια ζωής και ψηλά στο επόμενο. Κάποιος μπορεί να είναι υπέρβαρα σε μια ενσάρκωση, αλλά επέλεξε να διατηρήσει ένα πιο υγιές βάρος στο άλλο.

Ενέργεια Πρότυπο ή ολόγραμμα της ψυχής

fetus200Πώς μπορεί η φυσική εμφάνιση παραμείνει η ίδια από τη μια ζωή στην άλλη; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι άγνωστο, αλλά υποθέτουν ότι η ψυχή προβάλλει ένα πρότυπο ενέργειας ή ολόγραμμα στο αναπτυσσόμενο έμβρυο, το οποίο ιστούς σχήμα γύρω.

Η αρχή είναι παρόμοια με το πώς ορθοπεδικούς χειρουργούς χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για να διαμορφώσει οστών σε σοβαρή κατάγματα. Αυτό το πρότυπο ενέργειας όχι μόνο βοηθά στη δημιουργία φυσική εμφάνιση, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη πληροφοριών και το ταλέντο στην ανάπτυξη του σώματος και του νου, το οποίο μπορεί να εξηγήσει το παιδί θαύματα.

Γενετική παίζουν κάποιο ρόλο και φαίνεται ότι η αλληλεπίδραση του προτύπου ενέργειας και της γενετικής κληρονομιάς αποτελέσματα της ψυχής στην εμφάνιση κάποιου. Ένα άτομο που ενσαρκώνει σε μια διαφορετική φυλή θα έχει φυσικά χαρακτηριστικά που συνάδουν με την εν λόγω αγώνα, αν και οι αναλογίες του προσώπου, τη δομή των οστών, θα εξακολουθεί να είναι συνεπής από τη μια ενσάρκωση στην άλλη. Οικογένεια ομοιότητες εμφανίζονται επίσης λόγω της γενετικής. Εν ολίγοις, η ενέργεια πρότυπο της ψυχής αλληλεπιδρά με τη φυλετική και γενετικούς παράγοντες για την παραγωγή εμφάνιση κάποιου.

Πνεύμα Ον ή φάντασμα Φωτογραφίες

Ghost ΦωτογραφίαΈνα αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει την ύπαρξη μιας ενέργειας του σώματος που μοιάζει με το φυσικό σώμα περιλαμβάνει φωτογραφίες από μια προφανή πνεύμα του σώματος που αλιεύονται πάνω από ένα αυτοκίνητο εμπλακεί σε θανατηφόρο ατύχημα. Σε αυτή την φωτογραφία το πρόσωπο του σώματος πνεύμα είναι πανομοιότυπο με το πρόσωπο του νεκρού εφήβου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Περαιτέρω, το πρόσωπο του σώματος πνεύμα που αλιεύονται σε μια πολύ δυναμική στάση με στόμα ορθάνοιχτο, η οποία θα ήταν αδύνατο για το πτώμα για να διατηρήσει, καθώς ο θανών αγόρι μέσα στο αυτοκίνητο κατρακύλησε προς τα εμπρός στο κάθισμα του συνοδηγού. Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχει διαμπερές κίνηση του προσώπου που αλιεύεται στην φωτογραφία. Η δυναμική στάση του προσώπου και από πλευρά σε πλευρά κίνηση συνηγορεί υπέρ της φωτογραφίας είναι το αποτέλεσμα μιας διπλής έκθεσης ή άλλη δυσλειτουργία της κάμερας.

Η ύπαρξη ενός φορέα ενέργειας ή το πνεύμα που αντικατοπτρίζει τη φυσική μας εμφάνιση υποστηρίζεται επίσης από παρατηρήσεις που έγιναν στον τομέα της Ενόργανης Trans-ανακοίνωση , στην οποία το πνεύμα όντα επικοινωνούν με τους ανθρώπους μέσα από τις ηλεκτρονικές συσκευές, μια τέτοια τηλεοράσεις, τηλέφωνα, κλπ ..

Όταν το πνεύμα όντα έχουν μεταδοθεί εικόνες του εαυτού τους από τον κόσμο των πνευμάτων, έχουν παρατηρηθεί να έχουν Ghost Φωτογραφίασώματα πνεύμα που μοιάζουν με τα φυσικά τους σώματα όταν ήταν ζωντανός.

Μετενσάρκωση, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ομορφιά

Σχετικά με το θέμα της ομορφιάς, φαίνεται ότι κάποια συγκεκριμένη αρχιτεκτονική του προσώπου μπορεί να εκληφθεί ως όμορφο ή όμορφος. Η αντίληψη της ομορφιάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από παράγοντες όπως η χροιά και σωματική διάπλαση. Για παράδειγμα, μια γυναίκα σε μια ενσάρκωση μπορεί να είναι ψηλός, λεπτός, έχει υπέροχη επιδερμίδα, ένα τέλειο χαμόγελο και ένα γυμνασμένο σώμα. Λόγω αυτών των παραγόντων και η επίδρασή τους στην εμφάνισή της, αυτή η γυναίκα μπορεί να γίνει ένα πρότυπο μόδας και ομορφιάς βασίλισσα. Σε μια άλλη ενσάρκωση, αυτή η ίδια γυναίκα, με τα ίδια αρχιτεκτονική του προσώπου, μπορεί να γεννηθεί με μια χοντρή επιδερμίδα, ένα κοντόχοντρο σώμα και στραβά δόντια. Αυτή η γυναίκα τώρα θα πρέπει να θεωρείται συνηθισμένη εμφάνιση, από παρατηρητές.

Το θέμα είναι ότι κάθε αρχιτεκτονική του προσώπου μπορεί να εκληφθεί ως όμορφη ή ελκυστική, με βάση αυτές τις μεταβλητές. Πιστεύω ότι μπορούμε να εναλλάσσονται να είναι ελκυστική και των απλών, από ζωή σε ζωή, με βάση τα διδάγματα που πρόκειται να μάθουμε σε μια συγκεκριμένη ενσάρκωση.

Αλλαγή της θρησκείας, εθνικότητας, φυλής, εθνοτικής καταγωγής και των δύο φύλων στην Μετενσάρκωση υποθέσεις

Μια πολύ σημαντική παρατήρηση που έγινε στην έρευνα μετενσάρκωση είναι ότι τα άτομα μπορούν να αλλάξουν τη θρησκεία, την εθνικότητα, την εθνική ασφάλισης, τη φυλή και το φύλο από τη μία ζωή στην άλλη. Οι περισσότεροι πόλεμοι με βάση τις διαφορές σε αυτές τις πολιτιστικές δείκτες της ταυτότητας. Ένα από τα πιο ισχυρά περιπτώσεις μετενσάρκωσης, που δείχνει την αλλαγή της θρησκείας, εθνικότητας και εθνική υπαγωγή από τη μία ενσάρκωση στην άλλη είναι η:  Anne Frank | Barbro Karlen Μετενσάρκωση υπόθεση .

Της Άννας Φρανκ | Barbro Karlen Παρελθόν υπόθεση ζωήΤης Άννας Φρανκ διώχτηκε και πέθανε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως Εβραίος, ενώ Barbro γεννήθηκε σε μια χριστιανική οικογένεια στη Σουηδία. Αν οι Ναζί γνώριζαν ότι κάποιος θα μπορούσε να γεννηθεί εβραϊκής σε μια ζωή και Χριστιανικό σε ένα άλλο, τότε το Ολοκαύτωμα  δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει συμβεί.

Ομοίως, όταν Εβραίοι Ισραηλινοί συνειδητοποιούν ότι μπορεί να μετενσαρκωθεί ως μουσουλμανική Παλαιστίνιοι και αντίστροφα, Προτεστάντες μπορεί να μετενσαρκωθεί ως Καθολικοί, και σιίτες ξέρουν ότι μπορούν να επιστρέψουν ως σουνίτες, στη συνέχεια, τη βία και την τρομοκρατία που βασίζονται σε αυτές τις διαφορετικές συνεργασίες θα πρέπει να μετριαστεί.

Αλλαγή των δύο φύλων στην Μετενσάρκωση υποθέσεις με Insights για ομοφυλοφιλία, λεσβιασμός, Transsexualism, transgenderism & Διαταραχές της έμφυλης ταυτότητας

Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι η μετενσάρκωση σε περίπου 10 τοις εκατό των περιπτώσεων, μια ψυχή αλλάζει φύλο. Το ποσοστό αυτό αναφέρθηκε από τον Ian Stevenson, MD, στη σειρά του 1200 περιπτώσεις μετενσάρκωσης στην οποία τα παιδιά είχαν αυθόρμητη μνήμες από το παρελθόν της ζωής που αντικειμενικά επικυρωθεί.

Αυτή η παρατήρηση μπορεί να μας δώσει πληροφορίες σχετικά με το γιατί μερικοί άνθρωποι είναι ομοφυλόφιλοι ή έχουν προβλήματα ταυτότητας φύλου. Όπως σημειώνεται, οι μελέτες μετενσάρκωση Ο Ian Stevenson δείχνουν ότι οι ψυχές αλλάξει φύλο μόνο το 10 τοις εκατό των περιπτώσεων. Αν μια ψυχή έχει συνηθίσει να ενσαρκώνονται σε ένα φύλο και, στη συνέχεια, έχει διάρκεια ζωής ως το αντίθετο φύλο, η ψυχή μπορεί ακόμα να ταυτιστούν με το προηγούμενο, το συνηθισμένο φύλο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ομοφυλοφιλία, η αλλαγή φύλου , τα ζητήματα των διαφυλικών και διαταραχή ταυτότητας φύλου .

Σημαντικές περιπτώσεις Ian Stevenson, που αποδεικνύεται αλλαγή στο φύλο με θέματα ομοφυλοφιλίας ή της ταυτότητας φύλου περιλαμβάνουν:

Ένα αρσενικό ιαπωνικό στρατιώτης μετενσαρκώνεται ως γυναίκα και γίνεται ένα λεσβιακό

Chuey, ένα αγόρι, πνίγει και μετενσαρκώνεται ως κορίτσι, αλλά διατηρεί Άντρας Χαρακτηριστικά

semkiw-μετενσάρκωση-Vanderbilt-Peterson-παρελθόν-ζωήςΑκόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις όπου οι αλλαγές των δύο φύλων, η αρχιτεκτονική του προσώπου μπορεί να εξακολουθούν να παραμένουν οι ίδιες, όπως αποδεικνύεται στην Louise Vanderbilt | Wayne Peterson και Charles Parkhurst | Penney Πιρς περιπτώσεις μετενσάρκωσης.

Εν ολίγοις, οι περισσότεροι άνθρωποι διατηρούν το ίδιο φύλο από τη μία ζωή στην άλλη. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η ψυχή έχει μια έμφυτη αρσενική ή θηλυκή ποιότητα. Εκείνοι που είναι εκ φύσεως αρσενική τείνουν να μετενσαρκωθεί ως αρσενικά. Εκείνοι που είναι εγγενώς θηλυκό προτιμούν να επιστρέψει σε ένα γυναικείο σώμα. Όλοι αλλαγή φύλου τακτά χρονικά διαστήματα, για να μάθουν τι είναι σαν να είναι ένα διαφορετικό φύλο. Αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, όταν μια ψυχή αλλάζει το φύλο, είναι πιθανό ότι μπορεί να προκύψει η ομοφυλοφιλία ή το φύλο διαταραχές, όπως η αλλαγή φύλου,.

Η τελευταία περίπτωση η ζωή προέρχεται με έναν διαφορετικό τρόπο, μέσα από τη δουλειά μου με τον Kevin Ryerson, το οποίο δείχνει πώς η αλλαγή του φύλου μπορεί να οδηγήσει σε ζητήματα ταυτότητας φύλου συνεπάγεται την περίπτωση: Babe Didrikson Ζαχαρίας | Bruce / Caitlyn Jenner

Μετενσάρκωση και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας

χαρακτηριστικά της προσωπικότητας φαίνεται να παραμένουν σταθερές από ζωή σε ζωή. τρόπο κάποιου προσέγγισης της ζωής και τον τρόπο που οι άλλοι αντιλαμβάνονται παραμένει συνεπής. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας είναι θετική και να τους μεταφέρουν μαζί μας προς όφελός μας. Άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μπορεί να είναι επιβλαβής και μπορεί να προκαλέσει πάσχουν από μια ζωή στην άλλη. Φαίνεται ότι ένα μέρος της εξέλιξής μας είναι να εξομαλύνει τις τραχιά σημεία στο διαθέσεις μας.

Για παράδειγμα, σκεφτείτε ένα άτομο που είναι ένα εξαιρετικά επιθετικό από τη φύση. Ένα πλεονέκτημα να είναι επιθετικό είναι ότι το άτομο επιτυγχάνει τους στόχους. Μια αρνητική πτυχή είναι ότι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πληγωθεί από μια επιθετική προσέγγιση. Ο στόχος για ένα επιθετικό πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας ζωής ή περισσότερα θα πρέπει να λάβει υπόψη τα συναισθήματα των άλλων.

Μετενσάρκωση σημάδια και ουλές από προηγούμενες ζωές

Ο Ian Stevenson πήγε στα μεγάλα μήκη να μελετήσει σημάδια και γενετικές ανωμαλίες που φαίνεται να συνδέονται με τραυματικές πληγές σε προηγούμενη ενσάρκωση. Για παράδειγμα, αν κάποιος πέθανε από σφαίρα ή μαχαίρι πληγή σε ένα παρελθόν ενσάρκωση, Stevenson σημειωθεί ότι ένα σημάδι ή ουλή θα εμφανίζονται στην ίδια θέση πάνω στο σώμα σε μια επόμενη ζωή. Έχει συντάξει αυτές τις περιπτώσεις το τεράστιο δίτομο έργο του, Μετενσάρκωση και Βιολογία: Συμβολή στην αιτιολογία της σημάδια και γενετικές ανωμαλίες .

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ιδέα μας της ενέργειας προτύπου που διέπουν το φυσικό σώμα για να κατανοήσουμε το μηχανισμό για το πώς σημάδια μπορεί να σχετίζεται με το παρελθόν πληγές της ζωής. Φαίνεται ότι αυτή η ενέργεια πρότυπο μπορεί να επηρεαστεί από φυσικό τραύμα. Η τραυματική αποτύπωμα για την ενεργειακή σώμα εκφράζεται στη συνέχεια σε ένα επόμενο ενσάρκωση στο φυσικό σώμα.

Μετενσάρκωση Εξηγεί παιδιά θαύματα και έμφυτο ταλέντο

gauguinteekampsketch750Πνευματικά και διανοητικά, φαίνεται να πάρει όπου έχουμε μείνει. Τα σκληρά κερδισμένα επιτεύγματα μας στην πνευματική, πνευματική και καλλιτεχνική επιδιώξεις διατήρησε-είναι ένα μέρος της ζωής μας. Ως εκ τούτου, οι προσπάθειες για την προώθηση τους εαυτούς μας ποτέ δεν χάνεται όπως έχουμε αξιοποιήσει τις προσπάθειές μας από ζωή σε ζωή. θαύματα παιδί μπορεί να εξηγηθεί από μετενσάρκωση, όπως η ψυχή φαίνεται να είναι σε θέση να κατεβάσετε τις πληροφορίες και το ταλέντο στην ανάπτυξη του φυσικού σώματος και του νου.

Ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να κατεβάσετε το ταλέντο και τις έννοιες από την ψυχή περιλαμβάνει την Paul Gauguin | Peter Teekamp περίπτωση μετενσάρκωσης , όπως ο Peter ασυνείδητα αναπαραχθεί σκίτσα γίνει σε προηγούμενη ενσάρκωση του ως Gauguin. Η περίπτωση μετενσάρκωση του John Elliotson | Norm Shealy δείχνει πώς το ταλέντο ως ιατρός μπορεί να μεταφερθούν από τη μια ενσάρκωση στην άλλη.

Αν και τα ταλέντα μπορεί να έρθει μέσα από μια ζωή στην άλλη, αντιστρόφως, αν η ψυχή πρέπει να λάβει μια διαφορετική πορεία σε μια συγκεκριμένη διάρκεια ζωής, τα ταλέντα μπορεί να αποκλειστεί.

Αν και φαίνεται να έχουν παρόμοιο επίπεδο πνευματικής ωριμότητας και πνευματική εξέλιξη σε όλη τη διάρκεια της ζωής, μπορούμε να το εμπόριο off είναι φτωχοί και πλούσιοι, διάσημοι και άγνωστο. Εμείς με τη σειρά στην οποία τοποθετείται μέσα και έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. κατάσταση μας στη ζωή φαίνεται να καθορίζεται από το κάρμα που έχουμε δημιουργήσει σε προηγούμενες ζωές, καθώς και από τα διδάγματα που τις ψυχές μας για τους εαυτούς μας. Ακόμα, υπάρχει το μοτίβο ότι οι ισχυροί ψυχές έρχονται ξανά ως ισχυρό ψυχές, οι μεγάλοι καλλιτέχνες έρχονται πίσω ως μεγάλοι καλλιτέχνες και εκείνοι που έχουν κάνει αντίκτυπο στο παρελθόν κάνουν ξανά στις επόμενες ζωές.

gordonkeenepastlifereincarnation-semkiw45lΜετενσάρκωση και γραφής, στυλ επικοινωνίας και Φωνή

Ακριβώς όπως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας παραμείνει συνεπής από ζωή σε ζωή, τον τρόπο ενός ατόμου της έκφρασης μπορεί να είναι παρόμοια από τη μία ζωή στην άλλη. Στην περίπτωση του John B. Gordon | Jeff Keene , επίσημη γλωσσική ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μπέρκλεϊ, καθηγητής έδειξε ότι το γράψιμο δομή μπορεί να παραμείνει το ίδιο από τη μία ενσάρκωση στην άλλη.

Κάποια διακύμανση στην γραφή, φυσικά, θα πρέπει να τηρούνται λόγω των διαφορετικών έθιμα των διαφόρων εποχών. Ακόμα, οι συνοχές σε τρόπους έκφρασης και σε περιεχόμενο που παρατηρήθηκαν. Ακριβώς όπως τα πορτρέτα μας επιτρέπουν να δούμε πώς εμφάνιση κάποιου μπορεί να είναι το ίδιο από ζωή σε ζωή, ιστορικά έγγραφα, ημερολόγια και άλλα διαθέσιμα έγγραφα που μας επιτρέπει να μελετήσουμε το στυλ γραφής σε όλη ενσαρκώσεις.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ιδιότητες της φωνής παραμείνει συνεπής από τη μια ενσάρκωση στην άλλη. Στην περίπτωση της Rosetta Pampanini | Φιλανθρωπική Sunshine, μονωδίας ήταν μια κλίση και στις δύο ζωές. Υπάρχουν καταγραφές που θα μας επιτρέψει να συγκρίνουν τη φωνή και το τραγούδι στυλ από μια ενσάρκωση στην άλλη.

Xenoglossy: αμαθείς Γλώσσα & Διατήρηση της προσωπικότητας μέσα στην ψυχή

Στις προηγούμενες παραγράφους, έχει δηλώσει ότι τα στοιχεία της προσωπικότητας, όπως είναι τα γνωρίσματα του χαρακτήρα, γλωσσικής στυλ γραφής και τα ταλέντα μπορούν να μεταφέρονται από τη μία ζωή στην άλλη. Πιο ακραία παραδείγματα περιλαμβάνουν xenoglossy περιπτώσεις, όπου το παρελθόν προσωπικότητα ζωή αναδύεται άθικτα σε μια σύγχρονη ενσάρκωση.

Βίοι Παράλληλοι-Σπλιτ ΕνσάρκωσηXenoglossy είναι η ικανότητα να κατανοήσουν μια ξένη γλώσσα που δεν έχει μάθει στη σύγχρονη ζωή. Εκτός από την ανάκτηση μιας γλώσσας από μια προηγούμενη ζωή, σε ορισμένες περιπτώσεις xenoglossy, ολόκληρο το παρελθόν της προσωπικότητας ζωής προκύπτει και ουσιαστικά αναλαμβάνει το σώμα της σύγχρονης προσωπικότητας. Οι περιπτώσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η ψυχή μπορεί να διατηρήσει το παρελθόν προσωπικότητες της ζωής άθικτο μέσα σε αυτό.

Η περίπτωση xenoglossy της Sharada | Uttara Huddar , ερευνηθεί από τον Ian Stevenson, MD, αποδεικνύει δραματικά το φαινόμενο αυτό. Παρόμοιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν τις περιπτώσεις xenoglossy του  Jensen Jacoby | ΤΕ  και  Gretchen Gottlieb | Dolores Jay

Ένας τρόπος για να εικόνα πώς διατηρείται η προσωπικότητα είναι να δούμε τους εαυτούς μας ως μια φούσκα που είναι μια μικρογραφία της ψυχής μας. Όταν ενσαρκωνόμαστε, φούσκα μας εκφράζεται από την ψυχή μας. φούσκα μας περιλαμβάνει τις ενέργειες και τις ιδιότητες της ψυχής μας. Μετά την ενσάρκωση μας έχει ολοκληρωθεί, η ψυχή απορροφάται η φούσκα που είναι μαζί μας και διατηρεί φούσκα μας μέσα στην ίδια πάντα. Είμαστε κομμάτι της ψυχής μας, αλλά διατηρούν την ατομικότητά μας, που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής μας πάνω στη Γη.

Στις περιπτώσεις όπως η Sharada | Uttara Huddar περίπτωση μετενσάρκωσης , η φούσκα Sharada, ο οποίος έχει διαμείνει στην ψυχή από την ενσάρκωση του έληξε, προέκυψε μέσα από την ψυχή να εκφραστεί μέσα από Uttara, μια φούσκα ψυχή που έχει ενσαρκωθεί.

Μετενσάρκωση & Split Ενσάρκωση ή Βίοι Παράλληλοι (γνωστός και ως Twin Souls, Twin Flames)

Split Ενσάρκωση ή Βίοι ΠαράλληλοιΑνεξάρτητα ερευνηθούν περιπτώσεις μετενσάρκωσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών που μελετήθηκαν από τον Ian Stevenson, MD του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, αποδεικνύουν ότι η ψυχή μπορεί να εμψυχώσει περισσότερα από ένα φυσικό σώμα σε μια στιγμή. Θα ονομάζουμε αυτό το φαινόμενο «διάσπαση ενσάρκωση.» Αναφέρομαι σε δύο άτομα από την ίδια την ψυχή, που ενσαρκωθεί την ίδια στιγμή, όπως «χωρίζει». Ένα δραματικό και συναρπαστικό σύνολο των περιπτώσεων που απεικονίζουν διάσπαση ενσάρκωση περιλαμβάνει Penney Πιρς . Άλλες υποθέσεις που αφορούν διάσπαση ενσάρκωση μπορεί να αναθεωρηθεί, κάνοντας κλικ στην κατηγορία υπόθεση Μετενσάρκωση Ερευνών με τίτλο, «Split ενσάρκωσης.»

Πώς χωρίσει την ενσάρκωση, επίσης γνωστή ως παράλληλη ζωή, την εργασία; Αν και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, μπορούμε να φανταστούμε διάσπαση ενσάρκωση ως παρόμοιο με το πώς μια μπάλα καθρέφτη μπορεί να χωρίσει μια ακτίνα φωτός σε πολλές ακτίνες του φωτός. Ομοίως, η ψυχή μπορεί να προεξέχει περισσότερο από μία ακτίνα φωτός, ή περισσότερα από ένα πρότυπα ενέργειας, σε φυσική ενσάρκωση σε μια στιγμή. Μπορούμε επίσης να φανταστούμε δύο διασπάσεις ως δύο βραχίονες ενός ανθρώπου. Κάθε βραχίονας έχει ξεχωριστές ύπαρξή της, ακόμη και οι δύο βραχίονες ελέγχονται από έναν εγκέφαλο ή το μυαλό. Σε διάσπαση ενσάρκωση, μπορούμε να δούμε διασπάσεις και προσαρτήματα της ψυχής.

Η αναλογία φούσκα που χρησιμοποιείται παραπάνω για να εξηγήσει πώς η ψυχή μπορεί να διατηρήσει το παρελθόν προσωπικότητες της ζωής μέσα σε αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κατανοήσουμε καλύτερα διάσπαση ενσάρκωση. Μπορούμε να φανταστούμε διάσπαση ενσάρκωση ως η ικανότητα της ψυχής να εκφράσει περισσότερες από μία φούσκα από μόνη της, σε μια στιγμή, σε φυσική ενσάρκωση.

Σχέσεις Ανανεωμένη μέσω Μετενσάρκωση, Soul Ομάδες και το πεπρωμένο ή τη ζωή σας σχέδιο

Παρελθόν Σχέσεις Ζωής
Βιρμανίας αδελφές μετενσαρκωθεί ως δίδυμα

Οι άνθρωποι φαίνεται να έρχονται στη ζωή σε ομάδες, με βάση τις κοινές κάρμα και συναισθηματικές συνδέσεις. Τα ζευγάρια συχνά επιστρέφουν μαζί και όλη την οικογένεια μονάδες μπορεί να επαναληφθεί. Όταν ένα άτομο μετενσαρκώνεται, άλλα μέλη της ομάδας καρμικές αυτού του ατόμου θα είναι παρόντες. Για παράδειγμα, στην περίπτωση μετενσάρκωσης Penney Πιρς προαναφερθείσα σε σχέση με χωρίσει ενσάρκωση , η αδελφή Penney στο Alice Cary διάρκεια της ζωής της μετενσαρκωθεί ως αδελφή της στη σύγχρονη ζωή της. Ο εντοπισμός των μελών της καρμικής ομάδας του ατόμου είναι ένα άλλο σημαντικό κριτήριο για τη δημιουργία μιας αγώνα προηγούμενων ζωών.

Ο Ian Stevenson έκανε ένα πολύ σημαντικό δίδυμο μελέτη στην οποία οι προηγούμενες ζωές του 31 ζευγάρια διδύμων (62 άτομα) είχαν εκ των πραγμάτων επικυρωθεί. Σε 100 τοις εκατό από αυτές τις περιπτώσεις, τα δίδυμα είχαν σημαντική προηγούμενες σχέσεις ζωής. Ο πιο κοινός τύπος της προηγούμενης σχέσης ζωή ήταν αυτή του αδέλφια, που ακολουθείται από φιλίες, άλλες οικογενειακές σχέσεις, τότε είναι σύζυγοι στο παρελθόν ενσάρκωση.

Παρελθόν Ζωή σχέσεις των διδύμων

Τα αδέλφια: 35%

Φίλοι: 29%

Άλλες οικογενειακές σχέσεις: 19%

Συζύγων: 16%

Δίδυμο μελέτη Stevenson αντιπροσωπεύει ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία ότι οι ψυχές σχεδιάζουν ζωές να επανενωθούν με τους αγαπημένους μέσω της μετενσάρκωσης. Δύο περιπτώσεις που εμφανίζονται σε αυτή τη μελέτη αφορούν τις περιπτώσεις μετενσάρκωση ενός συνόλου Βιρμανίας δίδυμα , τα οποία καταδεικνύουν επίσης φυσική ομοιότητα από τη μια ενσάρκωση στην άλλη. Συγκρίσεις εικόνα αυτών των Βιρμανίας διδύμων, που ήταν αδελφές σε προηγούμενες ενσαρκώσεις τους, παρέχονται παραπάνω. Phyu μετενσαρκωθεί Σαν και Saipai μετενσαρκωθεί ως δίδυμο της, Nyunt.

Πώς μπορούμε να συνδεθεί με καρμικές ομάδες μας; Η απάντηση, όπως φαίνεται, είναι το πεπρωμένο. Αναλύοντας περιπτώσεις προηγούμενων ζωών, παρατηρείται ότι όλοι έχουμε ένα προκαθορισμένο πεπρωμένο ή τη ζωή δρομολόγιο που μας φέρνει στους ανθρώπους που υποτίθεται ότι πρέπει να περνούν το χρόνο τους με.

Για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργεί το πεπρωμένο, ας χρησιμοποιήσουμε την αναλογία ενός ταξιδιού. Σκεφτείτε τη ζωή σας ως μια εκτεταμένη διακοπές που σχεδιάζετε εκ των προτέρων. Εσείς αποφασίζετε που θέλετε και πρέπει να δούμε, πού θέλετε να πάτε, και τι δραστηριότητες θα θέλατε να συμμετάσχετε.

Θα συντονίσει διαδρομή σας με τους ανθρώπους που είναι στο ραντεβού με. Μπορείτε, καρμική τους φίλους σας και τους αγαπημένους συμφωνούν με το σχέδιο που πριν γεννηθεί. Μόλις έρθει στη ζωή, το πεπρωμένο εξασφαλίζει ότι θα συναντηθούμε με την καρμική ομάδα την ψυχή σας.

UniversalTravel735finalΟι ρυθμίσεις για την καρμική συνεργασίες μπορεί να οικογένειές μας, τη ζωή την εργασία και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι τα στάδια στα οποία παίζουμε τις καρμικές δράματα της ζωής μας. Αυτό ρίχνει νέο φως στη φράση του Σαίξπηρ, «Η όλη ζωή δεν είναι παρά ένα στάδιο.»

Θα συναντηθούμε με διαφορετικές καρμικές ομάδες σε διάφορα σημεία στη ζωή. Όταν έχουμε την επιθυμία να λάβει μια νέα θέση εργασίας, ταξιδεύουν σε μια νέα πόλη, ή να λάβει μια νέα ψυχαγωγική άσκηση, πολλές φορές αυτό είναι ένα μέρος του πεπρωμένου μας, που παίζεται έξω. Νέο χώρους μας φέρει σε καρμικές ομάδες θα πρέπει να είναι μαζί.

Μετενσάρκωση Xenoglossy υπόθεση με συνειδητή εμπειρία του θανάτου, Out of Body Experience, Remote Viewing, διευρυμένη συνείδηση ​​ψυχής, Split Ενσάρκωση, ένα φάντασμα & Σχεδιασμός μια ζωή να μετενσαρκωθεί στην ίδια οικογένεια

Μια πραγματικά αξιόλογη περίπτωση μετενσάρκωσης ερευνηθεί από τον Ian Stevenson και Francis ιστορία περιλαμβάνει μια Ταϊλάνδης μοναχός και των γεωργών, οι οποίοι βιώνουν συνειδητά θανάτου και της αναγέννησης του και έγραψε μια αυτοβιογραφία σχετικά με την ιστορία μετενσάρκωση του. Όπως σημειώνεται στην παραπάνω τίτλο, αυτή η τελευταία περίπτωση η ζωή είναι μια βιτρίνα των αρχών της μετενσάρκωσης, η οποία μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τις προηγούμενες ζωές σε μεγάλο βάθος. Να μάθω περισσότερα:

Μετάβαση σε : Xenoglossy, Split Ενσάρκωση, εμπειρία του θανάτου στην ίδια οικογένεια Μετενσάρκωση υπόθεση της Nai Leng | Choate

Μετενσάρκωση και Ελεύθερη Βούληση

Αν είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα σχέδιο ζωής, πρέπει να αναρωτηθούμε αν έχουμε ελεύθερη βούληση. Φαίνεται ότι αν και όλοι έχουν μια προκαθορισμένη διαδρομή που έχουμε δεσμευτεί να τιμήσει, έχουμε ελεύθερη βούληση σε ό, τι κάνουμε στην πορεία. Πράγματι, την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ανθρώπου δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς την ελεύθερη βούληση. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν μια πιο δομημένη διαδρομή που περιορίζει αντιπερισπασμού εκδρομές, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν ένα λιγότερο δομημένο σχέδιο παιχνιδιού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχουμε ελεύθερη βούληση, μαζί με προορισμό τα μονοπάτια μας.

Μετενσάρκωση & Deja Vu

Καρμική ομάδες παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία déjà vu. Αν συναντηθούμε με ανθρώπους που γνωρίσαμε στις προηγούμενες ζωές, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να έχουμε μια σπίθα της αναγνώρισης όταν θα συναντηθούμε. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι έχουν συνεπή πρότυπα συμπεριφοράς, μπορούμε να αναγνωρίσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά και ιδιοσυγκρασιακές αντιδράσεις όταν επαναληφθούν καταστάσεις. Τέλος, déjà vu μπορεί να συμβεί αν αναγνωρίσουμε ένα γεγονός που αποτελεί μέρος της διαδρομής μας. Μπορούμε να αντιληφθείτε ένα σημάδι δρόμο κατά μήκος προκαθορισμένης διαδρομής μας.

Μετενσάρκωση και Έκτρωση

Αν μετενσάρκωση είναι αποδεκτή, η άμβλωση μπορεί να θεωρηθεί με διαφορετικό τρόπο, όπως η έρευνα μετενσάρκωση δείχνει ότι οι ψυχές υπάρχει πριν από τη σύλληψη, αντί να δημιουργούνται κατά τη στιγμή της σύλληψης.

Η έκτρωση δεν αφαιρέσετε την ευκαιρία για μια ψυχή να ενσαρκωθεί σε μια συγκεκριμένη οικογένεια, αν η ψυχή μπορεί να επανενωθεί με τη συγκεκριμένη οικογένεια με άλλα μέσα, όπως η μετενσάρκωση σε αυτή την οικογένεια σε μεταγενέστερο χρόνο ή ενσάρκωση σε μια οικογένεια συναισθηματική κοντά.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση που σχετίζεται με το θέμα της άμβλωσης είναι η περίπτωση μετενσάρκωση Ο Ian Stevenson του Pertti Haikio | Samuel Helander . Μετά πέθανε στην ηλικία των πέντε ετών, Pertti ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με την αδελφή του που έχουν διασωθεί, Marja, τηλεπαθητικά από τον κόσμο των πνευμάτων. Marja ήταν έγκυος και είχε κατά νου έχει μια άμβλωση. Από τον κόσμο των πνευμάτων, Pertti της είπε να μην υποβληθούν σε άμβλωση, όπως ο ίδιος ήθελε να μετενσαρκωθεί σε αυτήν. Ως αποτέλεσμα, Marja συνέχισε την εγκυμοσύνη και φαίνεται ότι Pertti πράγματι ήταν ξαναγεννηθεί ως ο γιος της Σαμουήλ.

Ενδιαφέρον, στον Felix Fresnel | Christophe Albrecht περίπτωση μετενσάρκωσης, πληροφορίας, η οποία δείχνει ότι η ψυχή γίνεται βαθιά προσηλωμένοι στο έμβρυο σε περίπου 3 μήνες της εγκυμοσύνης.

Πνεύμα Ον ή Πνεύμα Οδηγός Συμμετοχή στην Μετενσάρκωση υποθέσεις

Robert Χιόνι προηγούμενη ζωή περίπτωση reincarnatoin παλινδρόμησηςΣε πολλές ανεξάρτητα προέρχονται περιπτώσεις μετενσάρκωση, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων ερευνηθεί από Ian Stevenson, MD, πνεύμα όντας συμμετοχή παρατηρείται στον καθορισμό ή την επίλυση περιπτώσεις μετενσάρκωση. Οι περιπτώσεις μετενσάρκωση του John B. Gordon | Jeff Keene , John Elliotson | Norm Shealy και Carroll Beckwith | Robert χιόνι είναι καλά παραδείγματα.

Ο Ian Stevenson ανέφερε ότι «ανακοινώνοντας τα όνειρα» συμβαίνουν συχνά σε περιπτώσεις μετενσάρκωσης, όπου η ψυχή ανακοινώνει ή προβλέπει την επερχόμενη ενσάρκωση του στα όνειρα, μεταφέρονται σε αυτούς που θα τους φίλους ή την οικογένεια της ψυχής στην επόμενη ενσάρκωσή του. Στην πραγματικότητα, ανακοινώνοντας τα όνειρα παρατηρήθηκαν στο 22 τοις εκατό των περίπου 1.200 επικυρωθεί παιδική ηλικία περιπτώσεις μνήμη προηγούμενη ζωή Στίβενσον. Ανακοινώνοντας τα όνειρα αποτελούν επίσης ενδείξεις ότι οι ψυχές σχεδιάσετε τη διάρκεια της ζωής.

Ένα άλλο παράδειγμα μιας ψυχής σχεδιάζετε την επόμενη ενσάρκωσή του περιλαμβάνει την περίπτωση μετενσάρκωση του James Huston, Jr. | James Leininger . Στην περίπτωση αυτή, ο James Leininger σαν ένα μικρό παιδί ανέφερε στους γονείς του ότι είχε να τους παρακολουθούν πριν από τη γέννησή του. Μικρή James είπε Bruce και Andrea, οι γονείς του, ότι τους έχει παρατηρηθεί στο ροζ ξενοδοχείο στη Χαβάη και αποφάσισε ότι θα ήταν καλό οι γονείς. Bruce και Andrea μάλιστα είχε μείνει στο ροζ Royal Hawaiian ξενοδοχείο αρκετούς μήνες πριν από τη σύλληψη James. Κανείς δεν είχε πει λίγο James για τους γονείς του να μείνουν στη Χαβάη πριν από τη γέννησή του.

Μετενσάρκωση, συγχρονιστικά φαινόμενα και Επέτειος Φαινόμενα

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που παρατηρείται στον τομέα της έρευνας παρελθόν-ζωής είναι ότι οι συγχρονιστική γεγονότα και σύμβολα που παρατηρείται στη σύγχρονη εποχή που φαίνεται να ενισχύουν προηγούμενες συνδέσεις ζωή. Φαίνεται ότι το πνεύμα όντα μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους από την ενορχήστρωση όπως συμβολικές εκδηλώσεις. Αν και σαφή συμπεράσματα δεν μπορούν να βασίζονται σε τέτοιες synchronistic γεγονότα, που φαίνεται να συμβεί σε περιπτώσεις μετενσάρκωσης.

gordon-Keene-μετενσάρκωση-παρελθόν-ζωή-semkiw-πορτρέτο με κράνος μεγάλη εικόναΈλξης για συγκεκριμένες γεωγραφικές τοποθεσίες και Geographic μνήμης στη Μετενσάρκωση υποθέσεις

Τα άτομα συχνά έλκονται από τη γεωγραφική ρυθμίσεις των προηγούμενων ζωών. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι που παρατηρήθηκε να κλίνουν σε μέρη όπου έζησαν πριν. Τα άτομα μπορούν να διαμένουν σε αυτές τις περιοχές ή επισκεφτείτε παλιά στέκια για διακοπές. Σε ορισμένες περιπτώσεις, φαίνεται ότι η ψυχή είναι απλά νοσταλγία για την οικεία ρυθμίσεις.

Σε άλλες περιπτώσεις, η ψυχή μπορεί να κατευθύνει το άτομο σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να προκαλέσει μια ανάμνηση του παρελθόντος ζωής ή να διευκολύνει την πνευματική αφύπνιση. Οι περιπτώσεις του Robert χιόνι και Jeffrey Keene απεικονίζουν τον τρόπο καθοδήγησης σε γεωγραφικές περιοχές μπορεί να οδηγήσει σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή παρελθόν.

Επιπλέον, όταν οι άνθρωποι φτάνουν στο παρελθόν ζωντανές περιοχές, μπορεί να τονωθεί μνήμες για το πώς να βρείτε συγκεκριμένες θέσεις, όπως η τελευταία ζωντανή σπίτια. Για παράδειγμα, στο Anne Frank | Περίπτωση Barbro Karlen , σε δέκα ετών, Barbro ήταν σε θέση να οδηγήσει τους γονείς της από το ξενοδοχείο τους στο σπίτι της Άννας Φρανκ, χωρίς κατευθύνσεις, ακόμα κι αν δεν είχε ποτέ στο Άμστερνταμ πριν.

Παρελθόν Ζωή Μνήμες & Past Life παλινδρόμησης

Μνήμες από προηγούμενες ζωές μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στο άτομο που τα έχει βιώσει. Μνήμες μπορεί να συμβεί αυθόρμητα ή με παλινδρομήσεις σε προηγούμενες ζωές. Σε μια αναδρομή σε προηγούμενες ζωές, ένας θεραπευτής καθοδηγεί ένα άτομο σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Το θέμα προπονητή για να πάει πίσω στο χρόνο, έως ότου προηγούμενες ζωές βιώσει ή θυμόμαστε.

Παρελθόν αναμνήσεις ζωής ανακτηθούν μέσω παλινδρομήσεων που φαίνεται να είναι ακριβείς παρατηρήθηκαν στην Carroll Beckwith | Robert Χιόνι περίπτωση μετενσάρκωσης , καθώς και οι συναρπαστικό περιπτώσεις xenglossy της  Gretchen Gottlieb | Dolores Jay  και ο Jenson Jacoby | ΤΕ , οι οποίες ερευνήθηκαν από τον Ian Stevenson, MD.

Συμπεράσματα για την Μετενσάρκωση και Κατανόηση προηγούμενες ζωές

Εν ολίγοις, από ζωή σε ζωή, τα άτομα φαίνεται να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά του προσώπου, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τα ταλέντα και ακόμη και γλωσσική στυλ γραφής. Ένας τρόπος για να σκεφτεί για μετενσάρκωση είναι να προβληματιστούν σχετικά με τη διαδικασία πάτε για ύπνο το βράδυ και να ξυπνήσει το επόμενο πρωί.

Ακριβώς όπως ξυπνάμε το πρωί από τον ύπνο, όπως το ίδιο πρόσωπο που ήταν το προηγούμενο βράδυ, σκεφτείτε το θάνατο και την μετενσάρκωση με παρόμοιο τρόπο. Θα πεθάνουμε και να ξυπνήσει σε μια επόμενη ζωή, όπως το ίδιο πρόσωπο. Σε αντίθεση με ξυπνήσει από τον ύπνο, με μετενσάρκωση, που συνήθως δεν θυμάμαι που είχαμε το προηγούμενο βράδυ. 

Επίσης, με την μετενσάρκωση, μπορεί κανείς να ξυπνήσει σε μια άλλη χώρα και σε μια οικογένεια με διαφορετική εθνικότητα και τη θρησκεία από ό, τι πριν. Μπορούμε επίσης να ξυπνήσει σε ένα διαφορετικό φύλο και τη φυλή. Αυτοί οι παράγοντες και οι ευκαιρίες που δίνονται επιρροή το μονοπάτι της ζωής μας. 

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα στοιχεία της μετενσάρκωσης αποδεικνύει ότι οι ψυχές σχεδιάσετε τη διάρκεια της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών που έχουν γεννηθεί σε. Ως εκ τούτου, η αλλαγή εθνικότητας, θρησκείας, φυλής, φύλου ή εθνοτικής affliiation είναι μια συνειδητή απόφαση, γίνονται για να ενισχύσουν την εμπειρία και την ανάπτυξη της ψυχής. Συνολικά, φαίνεται ότι η ανάπτυξη, η εξέλιξη της ψυχής, συμβαίνει όταν είμαστε ζωντανοί ως ανθρώπινα όντα, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο, όταν θα αποφοιτήσουν από το σχολείο μας, τη Γη και μπορεί να συνεχίσει την ανάπτυξη για τα αεροπλάνα πνεύμα. 

Η παρατήρηση ότι η θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή και την εθνοτική ασφάλισης μπορούν να αλλάξουν από τη μια ενσάρκωση στην άλλη είναι πολύ σημαντικό από κοινωνική άποψη. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πόλεμοι με βάση τις διαφορές σε αυτές τις πολιτιστικές δείκτες της ταυτότητας, απόδειξη της μετενσάρκωσης μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός πιο ειρηνικού κόσμου, όπως έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε όλοι πραγματικά καθολική ψυχή. Όταν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως καθολική ψυχές, όταν καταλαβαίνουμε ότι είμαστε όλοι αδελφοί και αδελφές που εξελίσσονται μαζί με διάρκεια ζωής πάνω στη Γη, μόνο τότε πραγματικά δεν θα υπάρξει ειρήνη στη Γη.

Μετενσάρκωση Έρευνας Αρχική

Μετενσάρκωση Έρευνας υπόθεση Κατηγορίες